Training

ArcSight training

Wij bieden trainingen met verschillende inhoud en op verschillende niveaus. Afhankelijk van uw plannen met de ArcSight-omgeving kunnen we medewerkers trainen in beheer, analyse en ontwikkeling.

Het trainingsmateriaal is door ons zelf ontwikkeld en behandelt alle onderwerpen die nodig zijn voor het afleggen van de examens. Daarnaast hebben wij vanuit onze ervaring thema’s toegevoegd die wij belangrijk achten voor de praktijk. Er is verder veel ruimte voor vragen over technische en organisatorische aspecten van het implementeren en onderhouden van SIEM-systemen en tijd voor interactie tussen trainer en deelnemers om praktijkervaringen uit te wisselen.

Beschikbare trainingen:

  • ArcSight ESM (6.x +) Analyst – 4 dagen
  • ArcSight ESM (6.x +) Administrator -4 dagen
  • ArcSight Connector Development (Flex Connectors) – 3 dagen
  • Advanced Trainingen (API, custom development, visualisation, automation, administration, custom integrations) – maatwerk

NB: Het is mogelijk verschillende trainingen met elkaar te combineren en daarmee het traject te verkorten.

Maatwerk

Wij vinden het belangrijk dat uw medewerkers na de training helemaal klaar zijn om in de eigen omgeving aan de slag te gaan. Daarom behandelen we bij voorkeur naast de standaard onderwerpen ook zaken die specifiek zijn voor uw organisatie, bijvoorbeeld use cases die aansluiten bij uw bedrijfsvoering of het koppelen van speciale software.

Praktische informatie

De trainingen worden verzorgd op uw locatie en wanneer het u uitkomt. Wij faciliteren een netwerk met geprepareerde trainingsomgeving en een beamer. Elke deelnemer dient in het bezit te zijn van een laptop of een werkstation (afhankelijk van de training worden hieraan eisen gesteld).

Al onze trainers zijn gecertificeerd en hebben veel praktijkervaring in complexe omgevingen.

Na het volgen van de training kan examen worden afgelegd. Voor meer informatie daarover verwijzen wij u door naar pearson vue.